Priser.

Vores priser er inkl. wrap/græs, spåner, halm/frøgræs, faciliteter, ordning for ud- og indluk.

Hos os sætter vi kvalitet meget højt. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og giver kun hestene det bedste wrap, halm, frøgræs og spåner.

Min daglige drift af Stald Langdyssen betyder, at jeg er meget tilgængelig i stalden, og har mulighed for at yde en ekstra service for dig og din hest. Alle heste får grimer af og på ved ind- og udluk. Jeg vurderer vejrforholdene hver dag, og ved ekstremt dårligt vejr forkorter jeg foldtiden lidt. Vi er kendt for meget fold-tid, så vores heste går ude alle dage på store folde med 0-2 foldkammerater, og tilbydes døgnfold minimum 3 mdr. i sommersæsonen.

Alle priser er inkl. moms

 

Ønskes ikke at fodre med Pavo AllSports, er du velkommen til at medbringe eget foder og blande i bøtter, som din pony/hest får dagligt. Tåler din hest ikke wrap, og skal have andet stråfoder, skal du selv sørge for at give din pony/hest dette dagligt. Stråfoderet kan desværre ikke opbevares på Langdyssen.

Hvis din hest skal stå på spåner i boksen, skal de købes hos Stald Langdyssen. Ønskes anden bund er du velkommen til at have denne, men du skal du selv sørge for denne. Halm er dog ikke en mulig løsning som bund. Pony ́er kan nøjes med 1 pakke spåner hver anden uge, som strøgelse – anden pris i staldlejen efter aftale.

ANDRE YDELSER:

Ekstra spånepakke 63 kr.

Staldbandager af inden fold: 100 kr. pr. måned.

Trailerparkering 50 kr. pr. måned.