Opstaldning

KKRAFTFODER.

3 gange dagligt bliver hestene fodret med kraftfoder. Stald Langdyssen fodrer med lucerne og EQUIFIRST, Havrefri müsli med sammensætning der øger udholdenhed og styrke.
Højt indhold af Linamix og omega 3 fedtsyrer samt kulhydratet EquiSweet der giver et stabilt blodsukker.
Vitaminer, mineraler og antioxidanter er målrettet heste der arbejder hårdt og skal holde energi over længere perioder. Du er også velkommen til at have dit eget kraftfoder med, som vi fodrer din pony/hest med. Kraftfoderet skal opbevares i tønder eller bokse med låg.


wrap
WWRAP. 

1-2 gange daglig giver vi hestene wrap. Vi stiller krav til at wrap’en der fodres med er af god kvalitet.



SHALMPILLER

Hestene står på halmpiller, og alle skal helst muge hver dag for at undgå luftvejsproblemer.


Vi sørger for at hestene kommer på fold hver dag.
PPÅ FOLD. 

Hestene kommer på fold hver dag. De lukkes ud om morgenen ml. kl. 06.00 og 08.00 og kommer ind ml. kl. 15.00 og 16.00 i alle hverdage. Der er sommer- og vinterplan, som hænger i stalden. Ønsker du, at din hest skal være ude i længere tid, skal dette blot skrives på tavlen i stalden, og du sørger selv for den kommer ind til natten. Hestene bliver trukket frem og tilbage på foldene. I weekenden skal du selv stå for ud- og indluk, men pensionærerne har en foldordning du kan komme med i. Der er store velplejede sommerfolde og fra ca. maj til oktober kan vi tilbyde døgnfold til din pony/hest hvis dette ønskes. I vinterhalvåret går hestene på jordfolde med tilgang til halm eller frøgræs. Der er vand på alle folde.